Het leasen van een auto is hartstikke praktisch en fijn. Ik heb zelf net een Volkswagen Polo geleased en het bevalt me uitstekend. Hij rijdt perfect, ruikt nog nieuw en ziet er ook nog eens uit om door een ringetje te halen. Ik kan nu echt bluffen in de file, zonder echt voor gek te staan.

De ruimte in mijn polo is ook bijzonder te noemen. Waar de Polo voorheen bekend stond om haar kleine formaat, lijkt het nu de groote te hebben van een Volkswagen Golf. Onwaarschijnlijk wat er allemaal in past en hoe ruimtelijk het oogt als je erin zit. Ik had de leaseauto echt nodig voor m’n werk. Sinds vijf maanden werk ik nu voor mezelf. Voorheen reed ik altijd lease auto’s van m’n werkgever en wilde altijd de grootste en de mooiste. Maar nu ik deze polo rij kan ik niet anders dan concluderen dat ik er absoluut op autotechnisch niveau niet op achteruit ben gegaan.

Kleine kanttekening. Mocht je toevallig op vakantie gaan naar Curacao. En zoekt op een Auto huren Curacao. Dan bent u bij directautohurencuracao.nl aan het juiste adres. 

Ik maakte me best druk, omdat ik nooit zelf een auto heb gekocht of geleased, maar het hele aanschaf traject loopt super soepel en ik hoef nergens meer aan te denken. Alleen de brandstof en de boetes zijn voor mij, maar de rest is voor de leasemaatschappij. Het voelt heerlijk vrij om van niemand afhankelijk te zijn.

Mocht je in dezelfde situatie zitten als ik destijds, maak je dan niet druk. Het is een fluitje van een cent om een auto te leasen en er is helemaal niks om je zorgen over te maken. Het enige verschil is dat je het allemaal zelf doet en niet een ander.